Vic Dana : Kako sestra prima….

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Došla 2 studenta u banku spe*me:• Hajde sad, jedan po jedan u sobu. – reče im dežurna sestra. Uđe prvi unutra, i ona mu izd*ka. Posle uđe drugi i zadrži se malo duže. Kada je izašao, kolega ga pita.

Kako ti je bilo? Meni je izd*kala!• Meni je po*ušila!Onda prvi otrča do sestre i upita je:• Sestro, zašto i meni niste po*ušili?

Zato što gospodin ima dopunsko zdravstveno osiguranje.

Zatrudnela sam sa 20 godina sa dečkom sa kojim sam tada bila u vezi. Koristili smo zaštitu, ali se omaklo. Tad sam studirala i deca/porodični život mi nisu bili ni na kraju pameti, niti sam sa tim dečkom bila u nekoj preozbiljnoj vezi pa sam abortirala odmah sledeće nedelje i prestala da se stresiram oko toga. I dan danas mislim da je to bila prava odluka i ne osećam nikakvu tugu niti grižu savest. Završila sam fakultet, posvetila se karijeri, sa 30 sam se udala za čoveka sa kojim sam i dan danas i sa kojim imam decu.

Da sam odlučila da rodim tada, život bi mi postao katastrofa, niti bi bilo lepo meni, niti bi to dete imalo normalnu porodicu. Nisam došla ovde da se “ponosim” time, već želim da kažem svim ženama — birajte ono što je najbolje za vas i ne dozvolite da iko drugi odlučuje umesto vas samih. Pustite šta vam okolina priča, nit oni nose to potencijalno dete, nit će ga oni roditi, nit su oni ti koji se o njemu moraju brinuti do kraja života, tako da je njihovo mišljenje nebitno.Svakom neprofesionalnom i lošem profesoru s fakulteta sam mail adresu registrirao na sve moguće po*no i spam stranice. Nadam se da će im “milica na 5 km od njihove lokacije” udovoljiti na njihove prohteve.

Add Comment