STIGLE TUŽNE VESTI O ČUVENOJ NAŠOJ GLUMICI! Suze same idu zbog Ljiljane Jakišić

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Naime, glumica, koja je postala majka u 52. godini života, u emisiji “Premijera – Vikend specijal” rekla je da je postala socijalan slučaj.“Sedam meseci ne radim i naravno da je korona uticala. Neverovatna mi je priča, kao da sam u zoni sumraka iz koje nikako da se probudim. Došla sam večeras u Skadarliju da obiđem restorane.

Još uvek su svi jako stegnuti, ali je bliže tu nada da će se ovo sve završiti. Jako svi veruju da ćemo uskoro početi normalno da živimo i srce mi zaigra kada čujem ovu muziku. Draga mi je ova kaldrma, nikada se nisam saplela. Nekada se devojke namerno sapletu da bi ih poneo momak”, počela je svoju priču glumica.

Nisam upućivala apele, bilo je uplaćeno nekih 90 hiljada za prva tri mjeseca, a onda smo postali socijalni slučajevi, sticajem okolnosti. To ti je kad ti život da limun, a napraviš limunadu. Desilo mi se da je advokatska kancelarija napravila donaciju za igranje moje predstave o Skadarliji za čitavu narednu godinu i ja ću u kući Đure Jakšića igrati”, dodala je ona u Premijeri.

Kako kaže, njena ćerkica Darija krenula je u prvi razred i obe su jako srećne zbog toga.Ona je sada pošla u školu. Ona je bila uzbuđena, ja sam bila uzbuđena. To je jedan od meni najsvečanijih momenata u životu. Prvi je kada su mi je doneli u porodilištu. Ja sam se jako radovala kada su rekli da kreću u klupe, de svakodnevno u školu”, saopštila je Ljiljana u pomenutoj emisiji.

Add Comment