DARIN P*RNO SNIMAK SVI VIDELI, A SAD JE VREME DA POGLEDATE I OVO! Fudbaler, pa košarkaš, pa biznismen, IZREĐALI SE

Pevačica Dara Bubamara (44) ne prestaje da puni stupce žute štampe svojom vezom sa mlađanim, izvesnim biznismenom Tonijem koji ima svega 20 godina.Njen turbulentan ljubavni život oduvek je intrigirao javnost koja nije ostala nema i gluva na njene izbore. Prvi momak sa kojim se javno pojavljuje u javnosti jeste biznismen Lazar Dugalić Laki sa kojim je bila pet godina u braku. On je dugo godina proveo u zatvoru, a Bubamara ga je u to vreme volela. Nešto kasnije, ona se i drugi put udala za sprskog biznismena Milana Kesića koji živi u Parizu.Nastupala je u njegovom lokalu i posle šest meseci zabavljanja su se verili.

Priredio joj je iznenađenje i organizovao večeru i vatromet na Petrovaradinskoj tvrđavi, kao i ogroman poklon kod sata. Oni su se 2008. venčali i kako se tada šuškalo njihova svadba je iznosila 120.000 evra. Međutim i toj ljubavi je došao kraj, te se zvanično razvela 2017. godine.Nakon razvoda, pojavile su se informacije u medijima da je pevačica navodno bila sa košarkašem Nemanjom Bezbradicom sa kojim je navodno trebala da stupi u brak. Nije mi otkrila kada ju je Nemanja zaprosio, ali mi je u poruci napisala da će svadba biti u Dubaiju posle njenog koncerta u “Areni”. Dara obožava Dubai, često ide tamo na odmor, pa pretpostavljam da je njena ideja bila da se tamo venča sa Nemanjom. Ona je juče otišla tamo ne bi li se odmorila i zakazala hotel u kom će se venčati – rekla je tada njena prijateljica jednom prilikom.

Prošlog leta, Dara Bubamara je navodno bila u vezi sa belgijskim biznismenom Sašom Pešićem.Saša je pola Srbin, pola Belgijanac. Otac mu je sa juga Srbije, iz Vranja, a majka iz Belgije, u kojoj je Pešić rođen i gde živi i radi – ispričao je tada izvor.Kako je tada rekao izvor, Dara i Saša su se navodno upoznali u jednom restoranu u Novom Sadu, gde su njihovi zajednički prijatelji organizovali proslavu.Po svemu sudeći, Bubamari je najbolja opcija sadašnji dečko izvesni Toni, koji je bio u vezi sa voditeljkom.

Ni intimne afere joj nisu bile strane, pa su tako tokom 2014. godine Darine fotografije pod tušem, na kojima ima samo donji deo kupaćeg kostima, ugledale svetlost dana. U novinama su izašli napisi da je pevačicin suprug besan i da će tražiti razvod što se nije dogodilo. Godinu dana kasnije Dara se našla usred još jedne afere kada su isplivale njene potpuno nae fotografije. Pevačica je tvrdila da su nae fotografije i poruke namenjene njenom suprugu, ali “Blic” je objavio da Dara imala ljubavnika, 13 godina mlađeg fudbalera Štutgarta, Filipa Kostića.U martu 2019. na svom Instagram profilu objavila je intimni snimak, a zatim nakon par minuta obrisala klip i izvinila se pratiocima sa saopštenjem da je pritisla pogrešno dugme i da je to bila samo vežba.

Add Comment