OSVANUO SPISAK UČESNIKA “ZADRUGE 4” Evo ko je unapred uzeo 50.000 evra, a ko će se sve boriti za glavnu nagradu!

Zadruga 4″ počinje u septembru, a sve više imena učesnika dospeva u javnost.Najveća imena nove sezone biće Kristijan Golubović, Miki Đuričić, Stanija Dobrojević, Ava Karabatić, porodica Vasić, Miljana i Marija Kulić, Ivana Šašić, Filip Mijatov i Ana Korać.Kako se dalje navodi, produkcija pregovara da u rijaliti uđu Luna Đogani i Anabela Atijas, ali ne i Marko Miljković.Sigurni smo da će ovu sezonu obeležiti Kristijan, zato je on unapred dobio 50.000 evra za učešće. Kristijan je već počeo da pravi klan, u kome su Miki, Mijatov, Šašićka i Ava – priča izvor pomenutog lista, i dodaje.

  • Oni su se već urotili protiv Stanije! Kristijan i Šašićka su u ratu sa starletom još od “Farme 6”, a Ava neće da se druži sa Stanijom jer je svesna da će joj ona biti glavna konkurencija.Filip Mijatov, bivši Ane Korać, takođe ulazi u “Zadrugu 4”, a Ana je u pregovorima.Ana ide na sastanak sledeće nedelje. Nećka se jer želi da gradi pevačku karijeru, ali para vrti gde burgija neće! Sigurni smo da neće odbiti pozamašan honorar. Zasad na pregovore nije pozvan njen verenik David Dragojević – navodi izvor.Ni ova sezona “Zadruge” ne može da prođe bez Kulića! Ipak, oni nisu jedina porodica koja je već potpisala ugovor.Miljana je presrećna što ponovo ulazi u “Zadrugu” sa majkom Marijom. Za rijaliti se sprema i porodica Vasić – blizanci Mika i Giba, kao i njihova majka Rada – priča izvor.

U četvrtu sezonu ući će i najzanimljiviji učesnici “Zadruge 3”.Bora Santana, Ivana Šopić, Bane Čolak, Lepi Mića, Zorica Marković, Maja Marinković i Marko Đedović dokazali su se kao rijaliti igrači – priča izvor, i dodaje da producenti pregovaraju i sa Anabelom Atijas i Lunom Đogani:Njihove svađe su obeležile treću sezonu, bio bi pun pogodak da ponovo uđu u “Zadrugu”. Marko ovog puta nije pozvan, verujemo da će se Luna snaći bez njega! Za rijaliti se spremaju i zvezde “Granda” Zvezdana Stevanović i Stefan Petrović Kosmajac, kao i starleta Nina Prlja, foto-model Anja Todorović sa dečkom Jovanom Cvijetićem Cveletom…Kako se navodi, producenti rijalitija pregovaraju i sa jednom velikom estradnom zvezdom. Oni se nadaju da će je ubediti da sa takmiči, jer ta pevačica već mesecima ne nastupa zbog pandemije koronavirusa.

Add Comment