ANĐELKU PRPIĆ MUŽ VARAO SA BIVŠOM VODITELJKOM HEPI TELEVIZIJE: Evo kako je došlo do razvoda braka glumice

Iako su u javnosti delovali kao skladan par, čini se da su glumica Anđelka Prpić i njen suprug Dario iza zatvorenih vrata imali ozbiljnih problema!Anđelka je o ljubavi sa suprugom uvek govorila samo lepo, ali je u jednom od intervjua kao kroz šalu ispričala da je muž smatra nezanimljivom i da joj je govorio da je život s njom dosadan. Čini se da je Prpić našao izvor zabave, i to u obliku bivše voditeljke rijaliti “Parova” Ave Karabatić, koja je sve samo ne dosadna, ekskluzivno saznaje „Alo!“.Naime, starleta je živela u stanu prekoputa restorana koji drži Anđelkin suprug i stalno je vreme provodila na ručkovima i večerama u njegovom ugostiteljskom objektu. Poznata kao žena slobodnog duha, Ava se navodno nije libila da se nabacuje tada oženjenom Prpiću, koji nije ostao imun na njene čari.

  • U poslednjih godinu dana, Anđelkin brak bio je na klimavim nogama. Iako su njih dvoje odsustvo pažnje i ljubavi pravdali time da previše rade i da zbog toga navodno ne mogu da se posvete jedno drugom, stvarnost je drugačija – kaže izvor blizak paru za „Alo!“ i dodaje:
  • Po gradskim kuloarima odavno se spekulisalo da je Dario neveran svojoj ženi, ali ona u te priče nikada nije verovala. No pre nekoliko meseci do nje je došla priča da se njen muž povremeno viđa sa hrvatskom starletom Avom Karabatić, koja je čest gost u njihovom restoranu u centru grada. Kada je malo više obratila pažnju na te informacije, shvatila je da se ne radi o običnom tračarenju – ispričao je izvor „Alo!“.

Glumica je pre nekoliko godina ovako govorila o odnosu bračnih partnera:Volim da sanjarim i maštam, ali smatram da sam prilično realna. Na braku mora svakodnevno da se radi. Svaka žena manje ili više ima predispoziciju da postane džangrizava i stalno melje, pa suprugu govorim da mora da mi pomogne da ne postanem takva – rekla je tada Anđelka.Ava je živela u stanu prekoputa njihovog restorana, pa je često provodila vreme u Prpićevom ugostiteljskom objektu. Tako su se njih dvoje i upoznali, a onda su se povremeno i viđali. Kada je dobila dokaz da joj je suprug neveran, Anđelka je rešila da razgovara sa njim i traži razvod – ekskluzivno otkriva naš izvor.

(Espreso.rs/Alo)

Add Comment