ONA IMA 10 ODNOSA NEDELJNO I NE MOŽE BEZ TOGA! Lagala policiju za vreme karantina da pomaže bakama i dekama

Britanci su tek pre nekoliko dana po prvi put posle tri meseca doživeli pravu definiciju slobode.Mere su znatno olakšane, karantini su manje-više ukinuti, ali pitanje je dokle će sve tako funkcionisati ako se uzme u obzir kako je u drugim delovima Evrope sad.Monika Holms (34) jako je teško doživela karantin. Ova Britanka, prema sopstvenom priznanju zavinica od seksa koja se nekoliko puta već bezuspešno lečila, nije uspela da se privikne na novu realnost.Karantin ju je, kako ističe, ubo u pojam, ali samo na nekoliko dana. Kada je shvatila da će morati bez susreta s momkom, počela je da se trese. Inače je po profesiji negovateljica u staračkom domu, te joj je sve bilo daleko teže nego ostalima.

Morala sam da pazim na njih, a svo vreme sam u glavi kombinovala kako da se iskradem u nekom momentu i pobegnem kod momka na sat vremena. Uveli su nam na Ostrvu meru da ne možemo jedni kod drugih, što me je dotuklo. Tako da sam smislila da nalazim opravdanja u posetama najstarijoj populaciji. I to sam i uradila! Kada bi me zaustavili na ulici, pokazivala bih da im nosim opremu, odeću i lekove.

A u pola slučajeva išla bih kod momka. Šta ću kad ne mogu bez sesa”, rekla je Monika naglasivši da joj je prosek 5 odnosa nedeljno, ali bilo je i po 10 nekada, prenosi Dejli mejl.Monika naglašava da joj odnosi “leče dušu i telo” od svakodnevnih stresova. Zato joj je to i najvažnija potreba poslednjih godina.Bolesno je hapsiti na ulici nekog ko ide kod dragana da bi s njim imao odnos. To su prirodne potrebe. Bila sam spremna i na hapšenje, verujte mi”, naglašava ona.

(Espreso.rs/Dejli Mejl)

Add Comment