IGOR KOJIĆ OBJAVIO NAJTUŽNIJU FOTOGRAFIJU: Suze same kreću

Severina se poslednjih dana odmara na moru, a sada se na društvenim mrežama pohvalila novom nagradom.”Drage moje Beograđanke i Beograđani, puno sam ovih danas s vama u mislima. Čuvajte se, pazite jedni na druge. I to će proći, a mi ćemo biti bolji ljudi. Uverena sam u to. Želim vam i zahvaliti, zapravo pohvaliti se, da je pesma ‘Rođeno moje’ okićena prestižnom nagradom NAXI RADIO 96,9MHz – Beograd za HIT GODINE. Čestitam doktore Miloš Roganović… Znate koliko sam vezana uz ovu pesmu. Sve znate”, napisala je Severina, a u komentarima su joj se javili brojni pratitelji da joj čestitaju.

Njen suprug, Igor Kojić nakon dužeg vremena oglasio se na Instagramu i objavio selfi na kojem pozira u dukserici Crvene zvezde, kluba u kojem radi kao menadžer. No, sve je zabrinuo njegov izraz lica budući da se Igor čini poprilično tužan.Toliko tužan da su mu pratitelji u komentarima poručili da se nasmeje. Među lajkovima, kao i poslednjih meseci, nema Severininog.

Podsećamo, pre par dana oboje su se na društvenim mrežama pohvalili fotkama s mora, što je pokrenulo šuškanja kako su supružnici zajedno na odmoru u Splitu. O krizi u braku Igora i Severine piše se mesecima, ali niko od njih još ništa nije direktno komentarisao.

(Espresors/Večernji)

Loading...

Add Comment