OGLASILA se CECA! Njene reči još uvek odjekuju

Folk diva Svetlana Ceca Ražnatović odlučila je da progovori na mnoge teme koje dugo intrigiraju javnost, a nema sumnje da će se o njenim rečima i te kako pričati, kako često bude slučaj kad je ona u pitanju.Ceca se dotakla teme korona virusa, koji je nedavno preležala.Apsurdno je da se ljudi linčuju zato što je na njihovoj žurci ili turniru neko zaražen koronom. Niko nije imao lošu nameru, a na kraju krajeva svako je došao na svoju odgovornost, i na turnir i na moju proslavu. Ali, pošto je sada u jeku ta korona, stvari su se postavile kao da sam ja uvezla virus iz Kine i donela ga na slavlje. Strašno je to, a strašno je i ovo što sada rade Novaku! Čovek je dobio dozvolu da organizuje turnir. Dozvolile su mu Hrvatska, Bosna, Srbija. Nije ni u mojoj ni u Novakovoj moći da odlučujemo šta treba, a šta ne, nego postoje stručnjaci koji donose takve odluke – kazala je ona za “Hit Informer”.

  • Nisam se osetila krivom ni u jednom momentu. Dok su važile mere zabrane okupljanja, ja sam ih poštovala. Iste večeri kada je bila moja zabava u Beogradu je otvoreno nekoliko noćnih klubova i splavova. Pa održana je i utakmica polufinala Kupa između Crvene zvezde i Partizana. Znači, država je na osnovu procene stručnjaka dala dozvolu da mi možemo normalno da fukncionišemo – dodala je ona.

Ceca se prisetila i susreta sa političarem Čedomirom Jovanovićem u “Hit tvitu”, o kojem se i dalje priča.Sve što sam imala da kažem Čedi Jovanoviću, ja sam mu rekla tokom ta dva sata na “Pinku”. On je nastavio sutradan da priča o meni. Ja sam 17 godina čekala trenutak kada ću od njega dobiti odgovore na neka pitanja, ali nisam dobila nijedan odgovor. Pošto nije imao odgovore, sutradan je “guglao” i prisećao se šta su mi sve radili, pa je nastavio da ide po emisijama i da priča o meni. To nije lepo, nije džentlmenski i nije mu pomoglo da pređe cenzus, ali od njega nisam ni očekivala da bude džentlmen i gospodin – zaključila je Ceca Ražnatović.

(Espreso.rs / Blic)

Add Comment