PAVLE VUJISIĆ JE IMAO ROĐENOG BRATA KOJI JE ISTO BIO GLUMAC! Kada vidite koliko liče, neće vam biti dobro! (FOTO)

Naš poznati glumac Pavle Vujisić je jedan od retkih glumaca koji je mogao samo svojim pristustvom na sceni, pokretom ili mimikom da oduševi publiku i da ostavi utisak prisustva. Pavla mlađa publika najbolje zna po ulozi u seriji “Kamiondžije”, gde je igrao uz legendarnog Miodraga Petrovića Čkalju.

Ove uloge obeležile su karijeru ova dva glumca, a tek kasnije doznalo se da njih dvojica nisu bili u dobrim odnosima i da su bili potpuno različiti.Ipak, ono što je još manje poznato je i da je Pavle imao rođenog brata, Dušana, koji je bio mlađi od njega, a takođe je imao zapažene uloge u domaćim serijama i filmovima.

Oni sa “oštim okom” odmah mogu i da vide da među njima postoji velika fizička sličnost. Fanovi serije sećaju ga se i po epizodnoj ulozi mašinovođe u “Povratku Otpisanih”, gde je igrao Jeftu u sceni kada Lane Gutović, ulazi na stanicu kako bi prijavio da su komunisti preuzeli ministarski automobil.On je premiuo davne 1977. godine. Igrao je u 40 filmova, uglavnom sporedne uloge. Pre nego što je uplovio u glumačke vode, bio je aktivni oficir jugoslovenske ratne mornarice, kao kapetan torpednog čamca.

(Espreso.rs)

Add Comment