PRONAŠLA JE TUĐU MINĐUŠU U KUĆI I DALA JE OGLAS NA DRUŠTVENIM MREŽAMA kada je dobila PORUKU usledio je

U rusim medijima i na društvenim mrežama kruži priča o ženi koja se predstavila kao Oksana, a koja je za lokalne novine u mestu Razan, udaljenom 196 km jugodistočno od Moske, ispričala šoktan događaj koji joj je promenio život iz korena.Ona je u utorak, 23. juna, nazvala uredništvo lokalnih novina i ispričala šta joj se dogodilo u januaru 2020. godine. Žena se, kako tvrdi, vratila kući s posla i pronašla minđušu na podu spavaće sobe. Odmah je shvatial da to nije njena minđuša, posumnjala je da muž ima ljubavnicu i da je dovodi u kuću.

Rjazanka nije rekla mužu ništa o svom otkriću, ali misao da pronađe suparnicu sve više je opterećivala. Jednog dana rešila je da na društvenim mrežam u grupama za izgubljene i nađene stvari objavi oglas oi nađenoj minđuši. Napisala je da je minđušu pronašla u gradskom tržnom centru. Priložila je i fotografiju ukrasa.

Sutradan mi je odgovorila jedna Rjazanka pod imenom Nataša. Rekla je da je to njena naušnica i zakazale smo sastanak u tržnom centru. Pokazala sam joj minđušu, ona je izvadila drugu iz tašne. A onda sam joj rekla ime i prezime mog muža. Bila je šokirana, bilo joj je jako neprijatno, počela je da se muči, da natuca, a onda mi je sve priznala. Tako sam uhvatila ljubavnicu svoga muža. Nisam mogla da oprostim izdaju i otišla sam od kuće. Ubrzo smo se razveli “, rekla je Oksana.

Loading...

Add Comment