OTKRIVENA PREVARA ŽELJKA JOKSIMOVIĆA ZA KOJU SE NIJE ZNALO! Ipak dospelo u javnost, niko ga ne poznaje ovakvog

Jedan od omiljenih regionalnih opevača, 48-godišnji Željko Joksimović, dugogodišnju je karijeru izgradio na brojnim hitovima te se njegovo ime nikada nije povlačilo uz skandale. Međutim, baš kao i svi, i muzičar je jednom bio mlad i sklon nepodopštinama i prevarama, a što je tačno radio, za srpski je Telegraf otkrio njegov sused.Otvorili su prozor i krenuli bežati. Tad ih je video profesor i krenula je jurnjava.

“On je školski prijatelj mog sina. Moj sin je godinu dana stariji od njega. Iako je imao sve petice, njih dvojica su se dogovorili da prevare profesora kad je bio pismeni iz matematike. Otvorili su prozor i krenuli bežati. Tad ih je video profesor i krenula je jurnjava sve do spomenika koji se nalazi oko 200 metara dalje”, ispričao je pevačev sused za spomenuti medij.Takođe, spomenuti izvor je dodao i kako je muzika oduvek bila Željkova prva ljubav.

“Inače, Željko je bio jako dobro dete. Odgajan je u jako dobroj porodici. Od malena se bavio muzikom. Prvo je svirao klavir, a zatim je prešao na harmoniku i ostale instrumente. Znao je svirati i nama susedima kad je bio mali”, rekao je za kraj.


(Espreso/Piše Telegraf, prenosi hrvatski Story)

Add Comment