U karantinu sam ostala bez posla, a onda shvatila ŠTA SU MUŠKARCI SPREMNI DA PLATE i kupila sam sebi KUĆU: “Što je smrdljivije, više plaćaju”

Ova bivša balerina uspela je da zaradi toliko novca da sebi kupi kuću, i to zahvaljujući ovim slikama koje prodaje na društvenim mrežama.Jela Vonk (36) nekada je bila balerina, a sada je, kaže, našla mnogo unosniju profesiju – preko internta prodaje svoje slike, ali i iznošeni veš. Kada je ustanovila koliko para tu može da zaradi, potpuno je digla ruke od baleta.

  • Moji pratioci obožavaju da kupuju moj donji veš, pa čak i čarape i helanke u kojima treniram. Što više smrde, njima su bolje i skuplje plaćaju. Tako da više ni ne perem odeću – isprljam je, prodam i kupim novu. Više nemam ni mašinu za veš – kaže ona za Mirror.

Ona kaže i da je ovim počela da se bavi u toku pandemije, zbog straha da će ostati bez prihoda, a da je iznenađena koliko su muškarci spremni da izdvoje novca za njene slike i veš.

  • Primetila sam da vole i da kupuju slike mojih stopala. Ne samo da sam zaradila za kuću, već mi moji pratioci i dižu samopouzdanje. Kada mi je loš dan, znam da će oni da me ohrabre i nahvale – kaže ona, zaključujući da sada zarađuje oko 75.000 funti mesečno.

Add Comment