NIKO NIJE ZNAO DA JE TO BAŠ ON! TRUDNA TAMARA ĐURIĆ POKAZALA OCA SVOJE BEBE! Zar je sa njim verena?

Starleta Tamara Đurić izgovoriće sudbonosno “da” svom izabraniku Nikoli sa kojim čeka bebu, na veliki srpski praznik Vidovdan, 28. juna. Ona je nedavno obelodanila da se verila, te da je u drugom stanju, a portal Pink.rs otkrio je svoja saznanja o glamuroznoj svadbi koja je u pripremi.

  • Na planiranju ove svadbe se dugo radi i ništa nije prepušteno slučaju, a Tamara tačno zna šta hoće. Ona je još odavno zacrtala kakvu venčanicu želi za svoj poseban dan i to će i ostvariti. Na haljini radi dosta ljudi, svakog dana 10 ljudi ručno šije satima, 20 ruku je tu da svaki detalj bude besprekoran. Haljina će cela biti od kristala i bisera. Pored toga, za nju se radi i prava kraljevska kruna koju će nositi na glavi, a koja će sigurno ostaviti sve bez teksta. Nikola i Tamara žele pravu tradicionalnu svadbu, tako da će prvi ples odigrati uz pesmu “Vidovdan” – kaže za Pink.rs izvor blizak Tamari.

Tamara na društvenoj mreži Instagram ne eksponira svog partnera, međutim, juče je fotografiju na kojoj jede sladoled sa jednim muškarcem, a mnogi su posumnjali da je to baš njen verenik.

(Espreso.rs)

Add Comment