NOVI INCIDENT TELEVIZIJE N1 Postavili pitanje Ani Brnabić, a onda je Žaklina Tatalović napravila nečuveni SKANDAL! (VIDEO)

Ana Brnabić obišla je danas Inovacioni centar Elektrotehničkog fakulteta (ETF).Vlada Srbije obezbedila je, uz podršku Evropske investicione banke (EIB), novu opremu za Inovacioni centar Elektrotehničkog fakulteta (ETF) vrednu 668.000 evra, izjavila je premijerka Ana Brnabić tokom posete ETF.

Ana Brnabić je naglasila da je razvoj zasnovan na inovacijama i znanju bio jedan od ključnih prioriteta Vlade Srbije. Ona je istakla da je nedavno otvoren Naučno-tehnološki park (NTP) u NIšu, a uskoro će biti otvoren i u Novom Sadu.Premijerka je ukazala da su tokom mandata aktuelne vlade otvorena četiri NTP, računajući one u Beogradu i Čačku. Ona je dodala da je u planu izgradnja sličnog parka i u Kragujevcu.

Svečanost kojoj je prisustvovala premijerka Ana Brnabić pokušali su da pokvare iz televizije N1 koja otvoreno radi za deo opozicije u Srbiji.Da podsetimo, juče se porodica predsednika Srbije se ponovo našla na udaru medija koji imaju zaleđinu političkih, mafijaških i obaveštajnih struktura.Ovaj put sin predsednika Srbije Danilo Vučić uslikan je kako gleda fudbalsku utakmicu u kafiću sa prijateljima, a potom su i on i prisutno društvo označeni kao pripadnici određenih navijačkih i kriminalnih grupa od strane portala Krik.

Novinarka N1 Žaklina Tatalović postavila je pitanje premijerki Brnabić, koje se tiče Danila Vučića, međutim odgovor nije želela da čuje, jer joj se ne dopada, pa je na sve načine pokušala da onemogući premijerku da odgovori. Pogledajte kako je to izgledalo:

Add Comment