JELENA KARLEUŠA OTKRILA TAJNU KOJU NIKO NIJE ZNAO: Ja sam USTVARI…ŠOK! A onda je pomenula Lepu Brenu i ESTRADU!

Jelena Karleuša gostovala je tv emisiji na K1 kanalu u kojoj je pričala o svojim počecima, tadašnjim željama i šta joj je estrada donela, a šta odnela
Nakon što je 2005. godine zablistala na muzičkoj sceni, Jelena je skrenula pažnju i svojim privatnim životom i ekstravagantnim modnim stilom. Čestu prisutnost u medijima obezbedio joj je i status gej ikone kod LGBT populacije. Ona je jedno od najpopularnijih lica domaće estrade i jedna od najuticajnih ličnosti na društvenim medijima na Balkanu.

  • Oduvek sam imala jasnu viziju kakav će moj put biti. Svaki korak mi je bio kristalno jasan. U željama sam bila negde između Madone i Lepe Brene, u tom nekom stilu. Ali sam uvek imala tu dozu ekscentričnosti. Nijedna Madona ni Lepa Brena ne bi radile to što sam ja želela tada da radim – otkrila je Jelena i dodala:Ja sam ustvari šoubiz prevara. Sve ono što ljudi misle o meni nije tako.”

Komentarišući one koji je ne vole, iskreno priznaje:Na kraju sam negde naučila sebe da mi mržnja u ovom poslu bude sasvim normalna stvar, a to nije normalno. U ovom poslu moraš sebe toliko da deformišeš i izvitoperiš da na uvredu odgovoriš sa – samo polako.”

Add Comment