LEPOTA USVOJENE ĆERKE VLADE DIVCA ODUZIMA DAH: Petra (22) otvoreno govori i o svojoj biološkoj mami! (FOTO)

Petra Divac, koja ima 22 godine, u okviru bloga piše o svom životu.Jedan od najboljih srpskih košarkaša svih vremena, Vlade Divac otac je troje dece -Petre, Luke i Marije, a on i njegova supruga Snežana Petru su usvojili kada je bila šestomesečna beba.Petra je svojevremeno čestitala rođendan svojoj majci Ani Divac na veoma emotivan način.

  • Srećan rođendan ovoj supersnažnoj osobi koju mogu da zovem mama! Veoma sam zahvalna svakog dana što si mi pokazala šta su ljubav i život. Ne prođe dan da ne naučim nešto od tebe. Hvala ti što si moj najveći i najbolji učitelj. Volim te i srećan rođendan, neka se sve tvoje želje ispunine jer to zaslužuješ – napisala je Petra tada.Petra Divac, koja ima 22 godine, u okviru bloga piše o svom životu, pa je tako jednom prilikom otvorila dušu i napisala sledeće:
  • Ljudi me često pitaju kako je to imati dve mame i dve tate. Nemam po dva roditelja, imam samo moju mamu i mog tatu. Ljude koji su me odgajili i učinili da postanem nezavisna, inteligentna i jaka devojka. Zatim, imam i biološku majku, ženu koja me je rodila i kojoj ću biti večno zahvalna za to što sam danas okružena pravim ljudima. Ne znam ništa o ženi koja me je rodila, a ni o mom biološkom ocu i nisam u kontaktu sa njima. Volela bih da ih upoznam jednog dana, ali mi se ne žuri. Često mi kroz glavu prolaze pitanja da li ličim na nekoga od njih dvoje i imam li neke njihove osobine – napisala je tada Petra.

(Espreso.rs / Pulsonline.rs)

Add Comment