ŠOK OTKRIĆE! Evo zašto Bogdana i Veljko žive u Titelu, u kući koju je Cecin sin dobio u MIRAZ!

Rođenje malog Željka Ražnatovića, sina Veljka i Bogdane, slavilo se punih dva dana – ispred porodilišta, u vili Ražnatovića i u Titelu.Nakon što je ponosna mama Bogdana izašla iz porodilišta, ona i njen suprug Veljko uputili su se ka njenoj kući u Titelu gde trenutno borave.Oni su tamo privremeno dok se ne završi renoviranje sprata u Ljutice Bogdana koji se proširuje i oprema tako da novopečenim roditeljima bude što udobnije.

“Kako je u Srbiji vladalo vanredno stanje, Ražnatovići nisu mogli da završe radove unutar kuće. Naime, oni su renovirali sprat na kojem žive Veljko i Bogdana, proširili su taj prostor i sredili kutak za malog Željka. Plan je bio da sve bude gotovo početkom maja, ali su se radovi odužili zbog korone. Ceca i Bogdana su se dogovorile oko svih detalja u prostoru, a soba za bebu će biti prelepa. Sve će biti u belo-plavim tonovima, kao iz bajke, malom Željku ništa neće faliti.

U planu je da u narednih nekoliko dana sve bude gotovo, a do tada će Veljko i Bogdana biti u Titelu. Tamo im pomaže Bogdanina majka, Danijela, a Ceca svakodnevno šalje iz Beograda sve što im je potrebno i jedva čeka da dođu u porodični dom”, rekao je izvor.

Kurir.rs/Blic

Add Comment