PROROČANSTVO TARABIĆA KOJE JE SLEDILO SRBIJU: Posle korone čeka nas UZAS kakav nije viđen!

Jedan od najžešćih trenutaka će biti i iznad Srbije iako ona u tome neće participirati.Čuveno Kremansko proročanstvo poteklo je iz Srbije 19. veka kada je tamošnji prota iz Kremne Zaharije Zaharić beležio vizije svojih kumova Miloša i Mitra Tarabića. Oni su odmah fokus prebacili na sebe jer su pogodili mnoga dešavanja u svetu i u Srbiji. Tadašnja Kneževina Srbija imala je policijske dosijee o tim proročanstvima, a i Karađorđevići i Obrenovići veoma su pažljivo shvatali sve odatle što je rečeno ili zapisano, a pripisivalo se seljanima iz okoline Užica.

Priča se da su braća videla i Hitelrov uspon, sovjetsku vlast u Rusiji, oba svetska rata, pa čak i mnoge inovacije na polju tehnologije. Ovi zapisi, kao primarni izvor informacija nisu potpuni, pa i sva druga proročanstva nemaju svoju autentičnost. Ona su korišćena i za međusobne obračune, te je nejasno šta je mit, a šta prava istina.

To je naročito važno ako se govori o njihovim vizijama Trećeg svetskog rata. Kako svedoče druge knjige i slične publikacije, Treći svetski rat trebao je biti konačni suob komunizma i zapada do čega nije ni došlo. Međutim, neki od Zaharijinih zapisa tiču se i daleke budćnosti. Tu piše da će epidemije harati svetom, zloba i zavist međuljudska proizvešće mržnju, a tehnologija neće služiti ljudskom napretku već sveopštem sukbu.Jedan od najžešćih trenutaka će biti i iznad Srbije iako ona u tome neće participirati.

(Espreso.rs)

Add Comment