PROGOVORIO IGOR JURIĆ: Cela Srbija pažljivo sluša njegove reči! ŠOK!

Tog 9. marta 2020. godine, gostujući u jutarnjem programu TV Prva, Igor Jurić, osnivač Fondacije “Tijana Jurić”, izjavio je da poseduje dokaze, ali za sud nedovoljne, o poznatom političaru koji je sekalno zlostavao decu.On je istakao da reč o ozbiljnom političaru koji je “i te kako poznat i na nacionalnom nivou”, a na pitanje voditelja da li će taj političar učestvovati u izbornoj kampanji i obećavati bolji život, Jurić je odgovorio “da”.

  • Da, imam dokaze koje sam imao u slučaju novosadskog doktora i čoveka koji je uhapšen pre njega, ja bih ih naravno dao. Imam određene dokaze koji nisu dovoljni. Nemam svedočenja. Fotografije sa kamera i to nije dovoljno za osuđujuću presudu”, rekao je Jurić.

Sada je, kako “Alo” saznaje, pozvan u Više tužilaštvo zbog čitave situacije jer i dalje nije otkrio o kome je reč.Tačno je da sam pozvan u Više tužilaštvo. Nije mi jasno zašto je sve došlo do medija pre nego što se sve desilo. To je sve što imam da kažem. Nikakve izjave neću davati. Molim za razumevanje – poručio je Jurić.

(Espreso.rs/Alo)

Add Comment