U SRBIJI JE POTOP, A METEROLOZI NAJAVLJUJU NEŠTO MNOGO GORE: Obaveštenje koje je šokiralo zemlju!

Prema podacima od 16.00 časova temperatura u Beogradu je 15 stepeni.Pljusak koji se oko 16 časova sručio na Beograd, baš u vreme kada je počinjao popodnevni špic, doveo je do stvaranja velikih gužvi na glavnim gradskim saobraćajnicama.

Kolone automobila su se formirale oko Autokomande, u Ulici kneza Miloša, na potezu od Beogradskog sajma do Ade Ciganlije, na auto-putu po Novom Beogradu, Gazeli, Takovskoj ulici.

  • Vozila mile na Pančevačkom mostu u smeru ka gradu – kažu beogradski taksisti i dodaju da je tek nešto bolja situacija na prilazima Brankovom mostu sa novobeogradske strane.Lokalnih gužvi ima i na Julinom brdu, u Topčideru, na Ledinama.Na pojedinim saobraćajnicama je došlo i do zadržavanja vode na kolovozu – dodali su taksisti.

Međutim, slika sa Slavije je apokaliptična pošto je kružni tok u blokadi.”Tokom popodneva mestimično sa kišom i kratkotrajnim plјuskovima, a na području Banata i Beograda i sa grmlјavinom”, glasi poslednja najava Republičkog hidrometeorološkog zavoda.Prema podacima od 16.00 časova temperatura u Beogradu je 15 stepeni.Ono što je mnoge šokiralo je najava meterologa da će temperature za vikend ići i do 31 stepen.

(Espreso.rs/Blic)

Add Comment