TEODORA DŽEHVEROVIĆ SMUVALA ĐOKOVIĆA, LJUDI NE MOGU VEROVATI: Zajedno su već 4 meseca, otkriveno i gde se sastaju!

Najmlađi Đoković je pravi Kazanova, sudeći prema njegovim poslednjim vezama, mediji ga sada dovode u vezu sa pečicom Teodorom Džehverovic.Zajedno su već četiri meseca, ali to kriju od javnosti. Za vezu su rekli samo najbližim prijateljima, pa Đokovići još nisu upoznali novu snajku.

  • Đole i Teodora upoznali su se preko zajedničkog prijatelja na ručku u Beogradu i odmah su sevnule varnice. Razmenili su brojeve telefona, počeli da se dopisuju, a ubrzo su se i smuvali. Zajedno su već četiri mjžeseca, ali još ne žele da se u javnosti predstavljaju kao par. Trude se da ne izlaze zajedno, već se viđaju u tajnosti u Đorđevom stanu na Novom Beogradu. Dogovorili su da kriju vezu sve dok ne postane ozbiljna, ali i zato što nikako ne žele da im mediji budu za petama – priča dobro obavješten izvor.
  • Rekli su mi da im je lepo u vezi i da imaju slična interesovanja. Počeli su i da planiraju zajednički odmor tokom leta, žele da vide kako će se slagati kada se dve sedmice ne budu odvajali ni na tren. Ako sve prođe dobro, na jesen će početi da žive zajedno u Đorđevom stanu – priča sagovornik.

O ljubavnom životu atraktivne Teodore malo se zna. Ono što je javnosti jedino potvrđeno jeste njena veza sa manekenom Anđelom Rankovićem koga je upoznala tokom takmičenja u najgledanijem rijaliti programu “Zadruga”. Nakon završetka takmičenja, njihova veza nije opstala.

Za razliku od prošle devojke Tijane Ralić, s kojom je proveo četiri godine i koju je odmah predstavio porodici, Đorđe još nije upoznao Teodoru sa mamom Dijanom, tatom Srđanom, braćom Novakom i Markom, snajkom Jelenom.

  • Đole je želeo da upozna Teodoru sa roditeljima i braćom, ali ona ga je zamolila da još malo sačekaju jer ima veliku tremu! Brine je da li će joj zameriti što se takmičila u prvoj sezoni “Zadruge” i kako će je prihvatiti. Najvjerovatnije će se svi okupiti na ručku prije nego što Đorđe i Teodora odu na more – završava priču izvor Informera.

(Espreso.rs)

Loading...

Add Comment