NESTOROVIĆ SE OGLASIO PO PITANJU KOSOVA USRED EMISIJE: Da li je moguće da je ovo rekao?

U toku je emisija u okviru koje gostuje predsednik Srbije.Dr Nestorović kaže da nasilničke ideje moraju dobiti svoj odraz. Kaže da je nekada bio uz SPO, da je mrzeo Slobodana Miloševića, a da sada shvata da ništa nije imalo smisla.

  • Ovo je sve maltene isto kao onda, ali mislim da sada ne postoji dovoljno energije. I opozicija je jako zbunila ljude i ne znaju ni sami iz čega se sastoje. Ako želite jasne ciljeve, onda govorite jasnim jezikom. Recimo, ako se ne slažu po pitanju Kosova, onda treba da daju predlog za rešavanje ovog pitanja – kaže doktor.

U večerašnjem gostovanju na televiziji “Pink” doktor Branimir Nestorović otkrio je u kakvom se stanju nalazi Srbija povdom aktuelnog virusa.Ja sam odjavio pandemiju pre dve nedelje. Mi se sad nalazimo u najdosadnijoj fazi, nešto se svi vuku. Suštinski, izašli smo iz epidemije, nemamo više pacijenata na respiratoru. Ne znam kada će moži da se formalno odjavi, zaista, ali videćemo. Trebalo bi da proše 28 dana bez zaraženih – rekao je Nestorović na pitanje o okončanju epidemije

(Espreso.rs)

Loading...

Add Comment