ANA BRNABIĆ PO PRVI PUT POKAZALA MAJKU: Premijerka Srbije je sa njom došla na ovu lokaciju! (FOTO)

Porodični vikend u Babušnici, napisala je Brnabić.Premijerka Srbije Ana Brnabić iskoristila je priliku da u sklopu kampanje poseti Babušnicu, rodno selo svoje majke, i tu priliku iskoristila da razgovara sa građanima, ali i da svoju mjaku prvi put pokaže javnosti.

  • Porodični vikend u Babušnici, rodnom mestu moje majke. Uživanje u lepotama naše predivne zemlje i još veće zadovoljstvo, prilika za razgovor sa građanima – napisala je premijerka Srbije u objavi na Instargram profilu.

Obilazeći manastire na jugu Srbije, ekipa portala Alo.rs slučajno je na istom mestu zatekla premijerku Srbije Anu Brnabić gde je u pratnji ujaka i majke posetila crkvu Svete Petke u Babušnici.

U crkvi ih je dočekao sveštenik Smiljić iz Babušnice koji im je govorio o samom istorijatu objekta koji su posetili i onome što on predstavlja za opštinu.Premijerka je sve vreme bila nasmejana i sa puno pažnje slušala sveštenikove reči.

Obezbeđenje premijerke Brnabić je ekipu Alo.rs odmah primetilo, te smo uz njihovu dozvolu uslikali nekoliko kadrova, i odmah nakon toga smo ih ostavili da u miru obiđu crkvu.

(Espreso.rs/Blic)

Loading...

Add Comment