POKLONI PLJUŠTE, AUUU! Ajfonka dobila KOLA OD 380.000 EVRA I SAT OD 25.000! Evo ko ju je kitio kao kraljicu!

Uhapšena starleta se redovno hvalila da je dobijala skupocene poklone koje je navodno dobijala od svojih momaka, ali nikada nije htela da im otkrije identitet jer, kako je sama navodila, nisu želeli da se eksponiraju.Rijaliti zvezda i starleta Tijana Maksimović, poznatija kao Tijana Ajfon, pre nekoliko dana našla se u centru skandala kada je uhapšena i osumnjičenja za podvođenje i organizovanu protuciju dok je čamcem pokušavala ilegalno da pređe granicu preko Drine sa još tri devojke.

Uhapšena starleta se redovno hvalila da je dobijala skupocene poklone koje je navodno dobijala od svojih momaka, ali nikada nije htela da im otkrije identitet jer, kako je sama navodila, nisu želeli da se eksponiraju.Njen drug Lazar Jeremić Jera je istakao da je dobijala skupocene poklone, ali da je to gledao kao nešto što je “normalno”Još 2017. od navodnog dečka Tijana Ajfon je dobila automobil vredan 380.000 evra.

  • On ne voli javno da se eksponira, tako da poštujem to i ne pričam o njemu, ali istina je, on mi je poklonio ovaj nestvarni automobil. Ja još uvek ne mogu da verujem – govorila je ona tada, ali tu nije bio kraj luksuznim poklonima kojima se hvalila na sva zvona.

Tijana je na svom Instagramu jednom prilikom objavila fotografiju papreno skupog prstena, a podsetimo i pre samog ulaska u „Parove“ dobila skupoceni poklon navodno od dečka. Reč je o satu koji vredi 25.000 evra.Iznenađenjima nikad kraja – napisala je u opisu fotografije.

Međutim, već tada su se mnogi pitali ko Tijani kupuje tako skupocene poklone, a njeno svakodnevno hvalisanje na društvenim mrežama o luksuznom životu je samo dodatno podgrevalo sumnje.

(Espreso.rs)

Loading...

Add Comment