U AUTOBUS UŠLA BEOGRAĐANKA BEZ MASKE, NASTAO HAOS: Marija je svedočila užasnoj sceni u gradskom prevozu!

Brojala sam, od nas tridesetak samo je nas sedmoro nosilo maske, rukavice da i ne pominjem.Beograđanka Marija R. je žurila na posao i ušla u vozilo gradskog prevoza kada je zatekla prizor koji je veoma uznemirio.U autobusu je bilo dosta ljudi, ali je samo nekoliko putnika osim nje nosilo preporučenu zaštitnu opremu.

“Svakog dana idem na posao autobusom i situacija je sve gora i gora što se ljudi više opuštaju. Brojala sam, od nas tridesetak samo je nas sedmoro nosilo maske, rukavice da i ne pominjem”, priča za “Blic” Beograđanka koja je nakon inicijalne nelagodnosti uskoro doživela i pravu neprijatnost.

“Sedela sam u prevozu i pored mene je bilo ono mesto obeleženo kao sedište koje mora ostati prazno, tek ulazi neka devojka i seda pored mene. Ima oko tridesetak godina, ne nosi masku i sela pored mene na zabranjeno mesto najopuštenije. Ustala sam i svašta joj rekla”, kaže devojka.U tom trenutku priključio se još jedan putnik koji je nosio masku.

“Stariji čovek koji se našao u blizini se umešao i rekao devojci da treba da se stidi, da maska mora da se nosi i da sam ja zbog njenog odsustva maske sada ustala i ostala da stojim. Mislite da se pomerila? Ne. Devojka je bez stida nastavila da sedi a ja sam stajala”, kaže Marija.

  • Gužve su na ulicama, ima dosta vozila, ali putnika je iznenađujuće manje. U autobusima nema tolike gužve kao ranije, a ni pravila ne poštuju svi. Neki nose maske, neki ne, ali ko može bilo šta da im kaže. Osećam se bezbedno, nosim masku i rukavice, radim ono što je do mene – rekao je već za “Blic” vozač autobusa na liniji 53.

(Espreso.rs/Blic)

Add Comment