BEOGRAĐANI GLEDALI NESVAKIDAŠNJU SCENU U KOSOVSKOJ “Zaustavila je prvi auto, sela na haubu, a momak se uhvatio za glavu” (VIDEO)

Stanare Kosovske ulice u centru Beograda probudio je zvuk sirena i nesvakidašnji prizor odmah ispod njihovih prozora!Naime, nepoznata devojka popela se na haubu automobila slučajnog prolaznika koja je tim potezom jasno pokazivala svoj bunt.

Uplašeni mladić iz prva nije izlazio iz automobila, već je sa svog mesta pokušao da urazumi devojku kako bi što bre sišla sa njegove haube. Proproćeno jakom kišom devojka je bila kompletno morka, ali očito nije marila zbog toga.

Brzo nakon toga stvorila se kolona vozila u jednosmernoj ulici, a pojedini vozači pokušavali su da odgovore devojku od ležanja na kiši ali i pravljenju dalje neprijatne situacije.

“Devojka je bila u vidno pijanom stanju i čekala je prvi automobil koji će da zaustavi. Momak iz automobila samo se uhvatio za glavu!” – svedoče prolaznici. Nakon desetominutne drame devojka se uputila do najbliže zgrade i nakon zvonjenja na svaki interfon konačno je ušla, a po njenom ponašanju reklo bi se da ona nije stanarka tog ulaza.

Add Comment