Majka (55) i ćerka (19) SKANDALIZOVALE JAVNOST: Svakog jutra se kupaju zajedno, a to je TEK POČETAK i evo šta na to kaže mamin dečko

Mari (55) i njena ćerka Britani (19), svakog dana se tuširaju zajedno, a kao da to nije dovoljno čudno, rešile su i da taj prizor podele sa celim svetom.TLC televizija krenula je sa emitovanjem nove emisije pod imenom “sMothered”, gde se bavi neuobičajenim odnosima između majki i dece, a prve zvezde već su se izdvojile. U pitanju su Mari i Britani sa Floride, koje se svakog jutra tuširaju zajedno i kažu da im je to najbolji mogući način da započnu dan.

Taj svoj jutarjni ritual podelile su sa celim svetom, pa se tako u insertu vidi kako Britani prva ulazi pod tuš, a ubrzo nakon što pušta vodu, Mari se skida i ulazi. Potom Mari kreće da šamponira kosu ćerki i pere joj jeđa, uz opasku da bi mogla da ode u solarijum. “Mnogo si bela”, primećuje Mari.Prija mi kad mi mama radi takve jednostavne stvari, kad mi pere kosu ili me kupa. Osećam se zaštićeno – kaže Britani.

Mari kaže da je ovaj ritual počeo kada je Britani bila mala, jer je mrzela toplu vodu i plašila je se. Kako bi je utešila, Mari je počela da se kupa sa njom, a taj običaj zadržale su do danas.

Međutim, kako su godine prolazile, umesto da Britani bude samostalnija, one dele sve više stvari. Tako i danas spavaju zajedno, što smeta Frenku, koji je u vezi sa Mari. Frenk želi da se Britani odseli, što stvara napetost u ovom domaćinstvu, a Britani odbija da ode iz kuće. Meri je na strani svoje ćerke, i u emisiji kaže da, ako će neko da se seli, to će biti Frenk.

Add Comment