U NAREDNA 3 DANA MUP ĆE RADITI JEDNU STVAR: Dobro pročitajte šta su poručili!

Ova odluka je u skladu sa članom 52. Zakona o policiji Republike Srbije, naveli su u saopštenjuU naredna tri dana pripadnici MUP-a će snimati i fotografisati učesnike javnih okupljanja!Ova odluka je u skladu sa članom 52. Zakona o policiji Republike Srbije, naveli su u saopštenju.

Saopštenje prenosimo u celosti:

U skladu sa članom 52. Zakona o policiji Republike Srbije, policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova snimaće i fotografisati učesnike javnih okupljanja koja će biti održana 23, 24. i 25. maja 2020. godine u Beogradu”.

Iako se bliži sezona odmora, iako su šalter MUP-a Srbije bili zatvoreni skoro dva meseca zbog novonastale situacije, gužve za vađenja novih pasoša nisu velike kao ranije, te je samim tim moguće i zakazivanje termina u narednih nedelju dana u većini beogradskih opština.

U odnosu na proteklu godinu, kada do pasoša nije moglo da se dođe pre jula, a u nekim opštinama i avgusta, sajt “eUprave” svedoči o tome da su Beograđani možda ipak odlučili da ove godine ostanu u svojim domovima, ili barem ne idu van granica matične zemlje.Ukoliko se ipak odlučite za letovanje ove godine, a nemate validan pasoš, imate dovoljno vremena da izvadite dokumentaciju.

Najpre ćete do termina za ovaj putni dokument uspeti da dođete 21. maja i to u opštinama Palilula, Stari grad i Zvezdara, kada je raspoloživ veći broj termina.

(Espreso.rs)

Add Comment