PERVERZNI POLICAJAC: Zaustavio je zgodnu mladu ženu, rekao joj da se nasloni na haubu… (VIDEO)

Kako je oštećena rekla: “Prešao je granicu. Osećam se poniženo”.Svi mi ponekad imamo problema kada nas policija zaustavi. Često i ne znamo da smo napravili prekršaj jer smo bili pod dejstvom alkohola.

Ovoj ženi se, međutim desilo nešto nesvakidašnje. Policajac Ajzeja Lojd ju je zaustavio i počeo da je pretresa. Kako ona sama kaže, umesto da to bude rutinska kontrola, on ju je pipkao zavlačeći ruku gde ne treba.

Nakon tri sata ju je pustio i ona je nastavila svoj put do posla. Međutim, ponovo ju je zaustavila milicija i, gle čuda, isti policajac. Ovaj put joj je rekao da ima previše tamna stakla.

Kako se ispostavlja, on ju je pratio želeći da flertuje sa njom, i to baš u blizini njenog doma.Tužilac je ispitao slučaj policajca Ajzeje Bojda rekavši da “njegovo ponašanje nije bilo u skladu sa sprovedenom obukom ali da nema osnova za krivično gonjenje”.

Kako je oštećena rekla: “Prešao je granicu. Osećam se poniženo”. Prema izveštaju lokalnih medija u Tenesiju, Lojd je rekao da “nije uradio ništa pogrešno” i da je istragom lokalne policije zaključeno da je svoju dužnost profesionalno obavio.

(Espreso.rs)

Loading...

Add Comment