SEVERINU GRLI DRUGI MUŠKARAC: Ostavila Igora, a sad objavila sliku sa njim, svi ga dobro znate!

Severina na društvenim je mrežama čestitala rođendan svom PR-ovcu, ali i bliskom prijatelju Davoru Grginu.”Koliko sam se s tobom nasmejala i koliko se svaki put obradujem kad te vidim… Jer neki se ljudi moraju voleti. Sretan rođendan, prijatelju”, napisala je Severina uz četiri dosad neviđene fotografije.

Ranije mu je čestitala i Iva Jerković.

“Šta reći za tebe osim da si prijatelj za poželeti, koji je tu, kako za mene tako i za svakog drugog. Sve što si dao meni i drugima, neka se tebi vrati… Samo to ti želim, jel je to jako puno… Sretan rođendan ljubavi…” napisala je.

Čestitala mu je i Iva Radić.

“A šta mislite ko je to? Uz koga se samo ovako mogu stisnuti. Kad bi on hteo, ja bih bila samo njegova, al on to ne žeeeeli, ono fakat ne žeeeli i tačka. A nije da sam jedina s tim željama. U svakom slučaju on je sve samo ne “Basic”, naj cool frajer kojeg znam i uz kojeg sam neopisivo sretna. Dala bih se kladiti da se nisam nikad s nikim tako smejala, ono kad si nigde, e pa onda je on tu. Možda te dočekam u nekom drugom životu, ili sam te imala u prošlom, u ovom ću te evidentno imati kao naj frenda” napisala je.

(Espreso.rs)

Add Comment