PA ZAŠTO, NOVAČE?! Đoković šokirao Srbiju – želi da nastupa za Monako

Bivši teniser iz Monaka Benžamen Balere prisetio se razgovora sa prvim reketom sveta oko mogućeg prelaska u reprezentaciju Monaka.Francuski list “L’ Ekip” preneo je izjavu Balerea u kojoj tvrdi da bi se Novak Đoković rado pridružio nacionalnoj selekciji Kneževine Monako, gde mu je prebivalište od 2007. godine.

“Novak mi je lično rekao da bi se pridružio našem Dejvis kup timu. On voli Monako, želi da pomogne državi i ovde je dobrodošao”, rekao je Balere.Novak je čak finansijski pomogao revoniranju terena u Monaku. Naravno, prelazak je nemoguć jer ITF ne dozvoljava prelazak tenisera iz jedne reprezentacije u drugu.

Novak Đoković se uskoro vraća na teniske terene, javlja portal Sport Klub. Ljubimac nacije bi mogao da igra na tuirniru koji organizuje Janko Tipsarević 15. juna. Goran Ivanišević, trener najboljeg tenisera planete potvrdio je da će Srbin uskoro doći u Beograd.

  • Plan je da se on vrati u Beograd, zatim treba videti koji će se igrati lokalni turniri – Janko nešto organizuje, i Teniski savez Srbije. Kad uzmemo ceo naš region, to je ozbiljan teniski turnir sa ozbiljnim igračima – rekao je Ivanišević.

Add Comment