POGLEDALI SU SNIMAK KAMERE IZ KUĆE I ZANEMELI Ćerka je spavala, a pored njenog kreveta… scena od koje im se DIGLA KOSA NA GLAVI

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

 TEKST SE NASTAVLJA NAKON OGLASA: 

Snimak kamere u jednoj kući pokazao je jezivu scenu koja se dogodila tokom noći.Kako se može videti, jedan muškarac provalio je u kuću u Kanzasu, ušao u sobu u kojoj je spavala devojka (15), a onda stao iznad nje i posmatrao je.

Ova scena odigrala se u petak oko 2.30 ujutru, a kamera je zabeležila i kako se provalnik pre toga šunjao po celoj kući, dok nije stigao do sobe u kojoj je bila tinejdžerka. Devojka je osetila da se nešto događa i odmah se probudila, a dok su pozvali policiju nepoznati muškarac je pobegao.

Imala sam osećaj da sam u horor filmu kada sam otvorila oči. Prestrašilo me je to, činjenica da neko stoji nad tobom i gleda te dok spavaš, a toga nisi svestan – ispričala je ona. Tinejdžerka je odmah otrčala kod majke u sobu i ispričala joj šta se dogodilo, a majka je potom uzela dvogodišnju kćer i sve tri su se zaključale u sobu.

Nazvala je zatim svoju majku, baku devojčica, koja je rekla da odmah dolazi kod njih, a alarmirali su i policiju.Dok je policija došla, provalnik je pobegao. Iako je bio u kući, ništa nije ukrao, ali se policija nada da će ga uhvatiti uz pomoć snimka koji je objavljen.

Add Comment