MILOJKO JE MILIONER: Otkriveno koliko novca ima Milijanin dragi, čekajte da vidite šta sve poseduje! Ovo je LUDILO

Naime, ona ga je javno prevarila pred milionima gledalaca sa bivšim učesnikom pomenutog rijalitija Aleksandrom Požgajem, i nakon njega Nemanjom Stamenovićem Žabcem.

Učesnica popularnog zabavno humorističkog programa “Parovi” Milijana Božić kao što svi znamo dospela je u žižu javnosti nakon što je stupila u brak sa 53 godine starijim Milojkom Božićem. Milijana je više puta isticala kako je u pitanju prava ljubav i da je iskreno zaljubljena u njega, ali to se ubrzo promenilo, nakon što je saznala da joj Milojko nije ništa prepisao od onoga što poseduje

Naime, ona ga je javno prevarila pred milionima gledalaca sa bivšim učesnikom pomenutog rijalitija Aleksandrom Požgajem, i nakon njega Nemanjom Stamenovićem Žabcem. Milijana sada očima ne može da vidi Milojka, i zaklela se da mu nikada neće oprostiti to što joj je mnogo obećavao, ali nije ništa ispunio.

Pre izvesnog vremena Milojko je rekao da poseduje, pet hektara zemlje i 20 ari u Barajevu od 170.000 evra. Njegova su dva stana u Beogradu i imanje u Pilatovćima, gde je brvnara. Takođe, ima garažu i šupu. Na njegovo ime vodi se i stan u kojem živi njegova ćerka, a okvirna vrednost svega toga je pola miliona evra!

Na broj naše redakcije javio se Milojkov komšija, koji tvrdi da on nije želeo da se hvali time šta sve poseduje, kao i da krije od svih da ima i dva stana u Novom Sadu.

  • On je skroman čovek i nikada se nije hvalio onim što poseduje. Dugo godina ga znam, i sve što je pošteno zaradio on je ulagao u pokretnu i nepokretnu imovinu. Milojko je svojoj deci obezbedio lepo detinjstvo, ali i dom koga ne moraju da se stide – govori Milojkov komšija i dodaje:
  • Što se Milijane tiče svi smo znali da želi da ga iskoristi. Nikom se nije dopala ta njihova priča i znali smo da će do ove situacije doći, pa smo savetovali Milojka da joj ništa ne prepisuje dok ne bude sigurn da ga zaista voli. Ona ga je varala sa kim je stigla i o tome je selo pričalo svaki dan. Sve ono što smo govorili ispostavila se kao istina, i jedva čekam da on izađe iz rijalitija i da sednemo kao nekada, da mu saopštim da devojke lude sada za njim, jer se pokazao pre svega kao čovek, a onda kao muškarac u “Parovima”.
  • Milijanu ne želimo da vidimo blizu njega jer je sponzoruša prvih redova, ne daj Bože da se vrati u selo, proteraćemo je odavde – otkrio je komšija Milojka Božića za Alo.rs.

(Espreso.rs)

Add Comment