DOK SU SE CECA, ČEDA I ŽELJKO NADVIKIVALI, NIKO NIJE GLEDAO ŠTA RADI DR DARIJA: Pogledajte pažljivo, SVE SE VIDI!

U emsiji “Hit tvit” je ovog puta bilo prilično burno! Naime, Čedomir Jovanović, lider LDP, i Svetlana Ceca Ražnatović, imali su, očigledno, mnogo toga, da kažu jedno drugom u proteklih bar 17 godina.

O njihovom gostovanju se još uvek priča nakon okršaja koji je usledeo u nedelju na televiziji “Pink”.Međutim, osim Čede i Cece, kao i vlasnika televizije Željka Mitrovića, koji su učestvovali u žučnoj raspravi, prisutna je bila i doktorka tj. epidemiolog Darija Kisić Tepavčević.

Darija Kisić Tepavčevićfoto: Printskrin
Dakle, ona je pomno pratila tok rasprave, kao i voditeljka emisije.

U jednom momentu, kada je Čeda povisio ton kao i Mitrović, Darija je stavila ruke na lice gde se bukvalno uhvatila za glavu jer joj je zasmetala buka koja je usledila tokom rasprave.

Kako je to izgledalo, pogledajte u video snimku:

Podsetimo, rasprava se zahuktala u momentu kada je krenulo prepucavanje oko toga sa kim je sve Čedomir Jovanović bio u kontaktu i sa kim se družio u vreme kada je ubjen premijer Zoran Đinđić.Nakon toga, Jovanović je upitao Mitrovića zbog čega je Cecu skinuo sa programa, a on mu je odgovorio da su mu podvalili.

Dok je Ceca dobacila kako je Jovanović bio u Šilerovoj i bio drug sa tim ljudima, a potom se Darija uhvatila za glavu. Zatim je Mitrović stao u Cecinu odbranu i pitao zašto su je hapsili .Nakon toga, Ceca je napustila emisiju, a posle par trenutaka se vratila na molbu Željka Mitrovića.

(Espreso.rs)

Add Comment