VODITELJKA VREMENSKE PROGNOZE PALA U EMISIJI I UDARILA GLAVOM! Nesvakidašnja scena, svi ipak gledaju dekolte i šlic

Marija Egelja prepričala je anegdote iz svog desetogodišnjeg iskustva.Marija Egelja je jedna od najupečatljivijih voditeljki vremenske prognoze na našim prostorima, a u jednom intervjuu je progovorila o dosadašnjim anegdotama kojih će se sećati iz svog desetogodišnjeg iskustva pred kamerama.

foto: Printscreen

  • Nedavno sam vremensku prognozu izgovorila dok sam sa instruktorom skakala s padobranom. Na početku me je hvatao strah, ali kada je došao taj momenat, rekla sam sebi: “Došla sam dovde i kad sam već tu, učiniću to profesionalno” – ispričala je Marija za “Gloriju”.
  • Stisnula sam zube i skočila. Svi su bili oduševljeni, i prijatelji, i porodica, i ljudi iz redakcije, naravno. Volim da moje vremenske prognoze budu upečatljive. Cilj mi je da bude zanimljivo i meni i gledaocima.

foto: printscreen

  • Pre šest-sedam godina sam snimala prognozu na Adi Ciganliji na klizaljkama. U jednom trenutku sam se okliznula i pala na leđa. Snimak sa mojim padom je otišao u etar, a posle završio na Jutjubu – dodala je Egelja.

foto: printscreen

  • Ipak, bez obzira na sav moj trud da na originalan način prezentujem vremensku prognozu, najviše pažnje izazovem kada se u studiju pojavim u kratkoj haljini, sa dekolteom ili šlicem.

(Espreso.rs)

Loading...

Add Comment