AKO VIDITE OVO KAD OTVORITE LUBENICU, ODMAH SVE BACITE! Ni slučajno je nemojte jesti, može biti KOBNO!

Da li ste u skorije vreme kupili lubenicu koja ima pukotine unutra u sredini? Lubenice definitivno spadaju među najpopularnije voće na svijetu..

Ovo veoma sočno voće sa tvrdom korom predstavlja osvežavajuću poslasticu leti pošto sadrži puno vode i hranljivih materija,tako piše Aura.ba.Lubenica takođe ima malo kalorija ali puno hranljivih materija, što je čini savršenom namirnicom za mršavljenje… Uglavnom večina ljudi pljuju koštice kada jedu lubenicu ali niko to ne bi radio kada bi znao koliko su one zdrave.

Čaj od semenki lubenice odličan je za zdravlje vašeg srca i može tretirati brojne bolesti i stanja, uključujući i kancer. Semenke su takođe efikasne protiv povišenog krvnog pritiska i arteroskleroze, te također mogu tretirati i druge zdravstvene probleme… Kao što možete vidjeti,,, lubenice su izuzetno hranljive i zdrave i zbog toga bi trebale biti dio vašeg režima ishrane.

Kako, pak, znati da li ste izabrali pravu???

Da li ste u skorije vreme kupili lubenicu koja ima pukotine unutra u sredini? Ukoliko primietite procepe u mesnatom delu voća, odmah je bacite! To pokazuje da je ta lubenica stvorena veštačkim putem i da uopšte nije zdrava za konzumiranje. Lubenice sa procepima u sredini se povezuju sa tumorima i neurološkim poremećajima, zbog čega biste trebali da se držite podalje od njih.

(Espreso.rs/Avaz.ba)

Loading...

Add Comment