“UGASIO” MARIĆA! Poslednja sekunda Vučićevog gostovanja u “Ćirilici” će ostati upamćena!

Malo smeha za kraj emisije u kojoj je gostovao Aleksandar Vučić.Predsednik Srbije Aleksandar Vučić bio je gost “Ćirilice” na televiziji Hepi u četvrtak uveče.Osim što je glavni osvrt bio na borbu protiv koronavirusa, vređanju opozicije i hajke koju protiv njega vodi Dragan Đilas, na kraju emisije dogodila se komična situacija.

Najpre, Vučić je zamolio voditelja da “skrati emisiju” zbog obaveza u petak, a onda na kraju iste, Milomir Marić mu je poručio.Predsedniče, sve ima svoj kraj, pa i “Ćirilica”.Odgovor je bio i više nego neočekivan. Samo “Parovi” nemaju!Što se tiče malo ozbiljnijih tema, konkretno pretnji ubistvom, reagovao je ovako.

  • Interesantno je, nije problem u tom koji je to napisao, jasno je da sa njim nešto nije u redu, ali je gore kada čitate one koji mu pišu da to skine da to ne ljudi ne bi videli. Sve je to deo svakodnevice, deo života, ne mislim da je bilo koja uvreda koju sam čuo vredna bilo čijih suza. Moj posao kao predsednika je da radim za građane. Želim da brinem za našu decu, njihovu budućnost, da imaju šta da rade, za mlade… Obično sam fasciniran marljivim i posvećenim ljudima, a vikom i uvredama nisam nikad.
  • Nekako sam naučen da ne odgovaram i ne pominjem imena političkih protivnika. Ovih 50 dana kako nisam to uradio izgubio sam oštrinu u tom pogledu. Nisam ljubimac ni Soroša ni drugih, hvala im. Za šta da ih napadnem? Za psovke i uvrede večeras? Mogu da napadnem nekoga, ideju, kada je epidemija bila najjača, da u jedan sat smestimo 1.700.000 penzionera. To mi je smetalo. Mi kada smo ih pustili posle 20 dana, brinući o tome, rekli smo imate sedam sati raspona, a samo pola sata za šetnju, da ne bi došlo do zaraze na bilo koji način. Mogu da raspravljam o idejama, a lično da govorim o njima, naučio sam na psovke i na sve od njih.
Loading...

Add Comment