REKLI SU DA SU OBAVEZNE MASKE, ALI NISU REKLI KOJE: Pogledajte samo šta je ova žena stavila na lice! HIT (FOTO)

Čini se da ne doživljavaju svi na isti način ,,zaštitnu masku”Od sutra se na ulicama Beograda vraća gradski prevoz. Tom prilikom, putnici će morati da poštuju niz propisa kako bi se očuvala bezbednost svih građana.

Između ostalog, vožnja gradskim prevozom neće biti moguća bez zaštitne maske.Ipak, čini se da ne doživljavaju svi na isti način ,,zaštitnu masku”. Tako je jedna žena na svoje lice stavila masku, ali onu koja se nosi na maskembalima ili nekakvim festivalima.

,,Pa lepo su rekli da su obavezne maske, nisu rekli koje”, neki su od komentara.Videćemo hoće li od sutra kontrolori puštati ljude sa ovakvim maskama u prevoz.

Život polako počinje da se vraća u normalu, oni koji moraju vraćaju se na posao, a od petka počinje da radi i gradski prevoz.Za sada je sigurno da će u početku moći da ga koriste samo oni koji rade, da će vozila saobraćati po letnjom redu vožnje i da će u njemu važiti personalizovane bus plus kartice.Oni koji ih nemaju moraće da plate za jednodnevnu kartu 250 dinara, za tri dana 700 dinara, a pet 1.000 dinara.

(Espreso.rs)

Add Comment