VUČIĆA SU PITALI OVU STVAR USRED KONFERENCIJE: Posle odgovora predsednika usledio je muk!

Predsednik se obratio naciji, a posebno je reagovao zbog provokativnog pitanja novinarke koja pripada opozicionoj opciji.Predsednik Srbije Aleksandar Vučić je tokom obraćanja odgovorio na pitanja koja se tiču njegove dece, ali i na brojne druge aktuelne teme ovih dana.

“Da li ćete osuditi napade na Đilasa i njegovu porodicu?”, glasilo je pitanje opozicione novinarke.

  • Ko je pomenuo njegovu decu? Ne znate da mi kažete? Biće da nije niko! Biće u Srbiji sve jasno, osuđujem sve uvrede, šta mislim o gospodinu reći ću za dva ili tri dana, ali to sa njegovom decom nema nikakve veze, kao što znate vi, kao što znaju svi ostali.
  • Ja poistovećujem sve građane, nemam problem sa šerpama, osim što su pokvarile političkom neodgovornošću ono što je bilo svima zajedničko.Nikakve veze nije imalo to sa njegovom decom.
  • Pa ja ne znam kako ste našli da poistovećujete sve građane, meni lupanje u šerpe ne smeta, samo što su pokvarili podršku lekarima. Vidim da im više nije stalo do lekare, ja to prihvatam kao političku akciju i to je u redu. Kao demokratsko pravo je to u redu i sa tim nemam nikakav problem, samo što to smeta maloj deci.

Što se tiče baklji predsednik je odgovorio da oko baklje ima samo jedan problem.

  • Problem su oni koji su kršili policijski čas i koji su izlazili iz stanova. Znate da lonci i šerpe prave buku 3 ili 5 minuta koliko to traje, ali se sa bakljama možete povrediti. Ranije sam imao na hiljade baklji ispred predesdništva.
  • Radiću svoj posao i biću sa svojom decom, a verujte neće niko da ih se uplaši, za mene je demokratsko pravilo ono za koje narod odlučuje, a što se nasilja tiče za to slučam svaki dan. Pominju neki tajni prolaz, za taj tajni prolaz ja ni dan danas ne znam. Nemam ni nameru da se krijem.

(Espreso.rs/Alo)

Add Comment