ŠTA JE OVO NA RUCI KIM DŽONG UNA: Da li ovaj detalj otkriva zašto ga nedeljama niko nije video?!

Američki lekar kaže da je moguće da je to posledica operacije.Kim Džong Un pojavio se u petak na otvaranju fabrike đubriva, javila je službena agencija KCNA, izvestivši o prvom pojavljivanju severnokorejskog lidera u javnosti nakon višenedeljnog nagađanja o njegovom zdravstvenom stanju, pri čemu su neki mediji otišli toliko daleko da su Kima proglasili mtvim.

Očekivano, vest o prvom pojavljivanju u javnosti nakon 11. aprila izazvala je ogroman interes svetskih medija. Svi pokušavaju da saznaju zašto je tačno predsednik Severne Koreje toliko dugo bio van javnosti, a kako od Pjongjanga to nećemo u dogledno vreme saznati, odgovori se traže u sitnim detaljima koje je režim pustio u svet.

Reč je o fotografijama s otvaranja fabrike, a neki su se stručnjaci uhvatili malog detalja koji se nalazi na ručnom zglobu Kima. Jedan američki lekar je u razgovoru za “NK News” objasnio da bi taj trag mogao značiti da je Kim nedavno imao kardiovaskularni zahvat, moguće punkciju desne, radijalne arterije.

Nagađanja o Kimovom zdravlju pokrenuta su nakon što se nije pojavio na proslavi rođendana svog dede i osnivača Severne Koreje Kim Il Sunga 15. aprila. A da će se o diktatorovom zdravstvenom stanju i nadalje pričati pokazuje njegovo ponašanje nakon otvaranja fabrike kada je snimljen kako bezbrižno uživa u cigareti…

(Espreso.rs / Jutarnji)

Add Comment