LIDIJA VUKIĆEVIĆ SPAKOVALA STVARI I HITNO NAPUSTILA BEOGRAD! Imala je samo jedan komentar pre nego što je otišla

Radosti izleta ne gledam po datumima, nego po osećaju.Uvek aktuelna srpska glumica Lidija Vukićević pred 1. maj spakovala je kofere i otišla u Golubac gde ima vikendicu.

  • Tu sam potpuno sama i radim na mentalnoj higijeni. To je meni najvažnije. Da bih imala osmeh koji uvek imam, da bih bila srećna i zadovoljna, moram da imam svoj mikrosvet u kojem uživam – kaže Lidija, koja je Praznik krada slavila samo dok je bila školarac.

foto: Printscreen Instagram

  • Taj dan mi je više značio kada sam išla u školu, pa dobijem tri, četiri dana slobodno i sa roditeljima odem na neki izlet. Ja sam samostalni umetnik već 30 godina i taj dan više tako ne doživljavam. Radosti izleta ne gledam po datumima, nego po osećaju. Mislim da ljudima sada druge stvari treba da budu preče od odlaska u prirodu i roštiljanja, mada to su radili i pre Prvog maja. U vreme zabrana tako se ponašati to je katastrofa. Neka se ljudi malo priberu, a ne da kukaju. Kod kuće čitam, vežbam, farbam ogradu, održavam mentalnu higijenu i to svima preporučujem. Svi smo prolupali – smatra glumica.

(Espreso.rs / Blic)

Add Comment