“TO MAJKA NE RAĐA!” Đoković odbio da nosi zastavu Srbije na Olimpijskim igrama u Tokiju! Razlog je FRAPANTAN!

Predsednik Olimpijskog komiteta Srbije, Božidar Maljković je otkrio razlog.Prvi čovek srpskog olimpizma je u razgovoru za za “Večernji list” otkrio zašto je Novak Đoković odbio da nosi zastavu Srbije na otvaranju Olimpijskih igara u Tokiju:

“Nikad niko neće biti kao on. To majka ne rađa. Osim što je neponovljiv sportista, on je i neverovatan čovek” – započeo je Maljković svoju priču koji se potom nadovezao:

“Ponudili smo mu da nosi našu zastavu na otvaranju Igara u Tokiju, na šta je on odgovorio: “Predsedniče, hajde da nekoga drugog učinimo srećnim. Ja sam nosio zastavu u Londonu. Pružimo priliku nekome drugom”. I zbog svega toga ja sam predložio da se beogradski Trg Terazije preimenuje u Trg Novaka Đokovića, no odmah su me napali jer, kao, to ne bi bilo u duhu pravnih propisa Republike Srbije jer se takva čast ne može dobiti za života. A terazije je turska reč za vagu!”

Olimpijske igre u Tokiju su bile predviđene za ovu godinu, ali zbog pandemije koronavirusa, ona je odložena za narednu. Ipak postoje brige da će Olimpijske igre biti odložene i naredne godine, svakako treba sačekati da se situacija sa koronavirusom smiri.

Add Comment