SRBIJA SE BORI S KORONOM, A ČUME ZIDA KAO BESAN! Gledajte samo kakav zamak je podigao na Savi (VIDEO)

Čumeta baš briga za zakon.Dok se Srbija bori sa koronom, Čume zida li zida! Za vreme vanrednog stanja, nelegalni zamak Ljubiše Buhe Čumeta sazidan na vodoizvorištiu se proširuje.Tamo su radovi uveliko u toku.

On ima i svoje pristanište za čamce i jahte, čak i svoju skakonicu ako želi da se okupa, a u vanredno stanje radnici rade na dozidavanju ovog objekta.

Pogledajte samo kako velelepno izgleda:

Nelegalnu vilu na obali Save koju je sagradio Ljubiša Buha Čume iz Surčina. on nikada neće moći da legalizuje. Ipak, Buhu to nije sprečilo da nastavi da gradi i dalje.

Dvorac je sada već značajno proširen, ima i dva nova pomoćna objekta, a da Čumeta u tome niko od nadležnih nije sprečio.Podsetimo, Ljubiša Buha Čume (55), prvi srpski svedok saradnik sada je na slobodi.

Čume kao prvi srpski svedok saradnik nema policijsko obezbeđenje, iako je pre 17 godina razotkrio sve zločine zemunskog klana .Čume je status svedoka saradnika dobio 2003, a 2014. mu je ukinuto obezbeđenje jer su bezbednosne provere pokazale „da nije ugrožen“. Status svedoka saradnika mu zvanično nikad nije ukinut.

(Espreso.rs)

Loading...

Add Comment