ODGOVOR NA PITANJE KOJE SVE ZANIMA Ovog datuma se vraća gradski prevoz, bez jedne stvari nećete moći da uđete u autobus

Na pitanje kada se gradski prevoz vraća u normalu, budući da se život polako vraća u Srbiju i radnici se uskoro vraćaju na posao, postavlja se pitanje šta će biti sa gradskim prevozom:

  • Mi ćemo već, ako bude sve u redu, uzmite sve uslovno, ja očekujem iza 1. maja delimičnu obnovu avio saobraćaja, krenućemo i sa delimičnim otvaranjem međugradskog saobraćaja, a iza 4. maja i sa delimičnim otvaranjem gradskog prevoza.
  • Nećemo ići sa 100% kapaciteta, pratićemo da ne bude gužvi, ali će tu morati da budu najrigoroznije mere, maske svakako, bez maske teško da ćete moći da uđete u gradski prevoz. Gužve ćemo gledati da izbegnemo – rekao je predsednik Vučić.

Vlada Srbije je donela odluku da se omogući nesmetan prelazak granice za ljude koji žive u pograničnim područjima, a koji rade ili imaju svoju zemlju preko granice, izjavio je danas ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, koji će sutra, upravo na graničnom prelazu Horgoš, razgovarati sa mađarskim kolegom Peterom Sijartom.

Dačić je Tanjugu rekao da je to pitanje rešeno, pre svega zbog Mađarske, ali će važiti i za sva pogranična područja sa drugim zemljama.

Ovog datuma se vraća gradski prevoz, bez jedne stvari nećete moći da uđete u autobus
23.04.2020. 11:08

  • Već nedelju-dve postoje aktivnosti i vlada je donela odluku da se praktično omogući nesmetan prelazak za ljude koji rade preko granice ili imaju svoju zemlju, čak i u ovim uslovima vanrednog stanja – rekao je Dačić za Tanjug.

Add Comment