ŠOK – NAJBOGATIJI ČOVEK NA SVETU OVO DRŽI U PODRUMU! Žena Bil Gejtsa OTKRILA SVE, prvi put progovorila o TOME!

Melinda Gejts, supruga osnivača makrosofta Bila Gejtsa, rekla je u intervjuu za BBC da su ona i suprug odavno napunili podrum u slučaju eventualne katastrofe globalnih razmera

  • Pre par godina Bil i ja smo raspravljali o tome što će se dogoditi ako nestane pijaće vode. Šta ako ne bude dovoljno hrane? Šta će biti s našom prodicom? Nismo želeli da to prepustimo slučaju i da, napunili smo podrum hranom za svaki slučaj – rekla je Melinda.

Najavila je da će fondacija koju su osnovali ona i suprug donirati još 150 miliona dolara za nabavku medicinskih potrepština i razvoj vakcine protiv koronavirusa. Dosad su donirali 250 miliona dolara za borbu protiv pandemije.

  • Bil i ja smo svakog dana svesni koliko smo srećni. Vrlo dobro znamo koliko smo privilegovani i zahvalni smo što nemamo problema s osnovnim stvarima, kao što je kupovina hrane, što muči brojne porodice širom sveta – rekla je Melinda.

Bil Gejts je još krajem 2014. godine upozoravao da svet nije spreman za eventualnu pandemiju nekog virusa i naglašavao je da bi takav scenario mogao da ima katastrofalne posledice.

Add Comment