NOBELOVAC KOJI JE OTKRIO HIV IMA ŠOK TVRDNJU O KORONI: Virus je napravljen namerno, evo ko ga je stvorio i zašto!

Dobitnih Nobelove nagrade iz 2008. godine Montagnije za portal “Pourquoi docteur“ kazao je da ne veruje u zvanične tvrdnje.Francuski lekar i dobitnik Nobelove nagrade za medicinu Luk Montanije izjavio je da je koronavirus najverovatnije proizveden u nekoj od laboratorija u kineskom gradu Vuhanu.

Dobitnih Nobelove nagrade iz 2008. godine Montagnije za portal “Pourquoi docteur“ kazao je da ne veruje u zvanične tvrdnje da se koronavirus prirodnim putem pojavio na ilegalnim pijacama divljači u Vuhanu.

“Virus koji izaziva COVID-19 je proizveden u laboratoriji u Vuhanu. Ta laboratorija se tokom 2000-tih godina specijalizirala za koronaviruse“, kazao je Montanije i dodao da je lično dobro istražio tu temu.

Montagnier je i za televiziju CNEWS kazao da je siguran da se novi tip koronavirusa nije pojavio prirodnim putem, već da je u pitanju proizvod iza kojeg stoje stručni ljudi.

“Ne znam s kojim ciljem su ga proizveli. Moguće da se radi o segmentima HIV-a i da se tragalo za vakcinom za AIDS“, kazao je Montanije, prenosi Anadolija.

(Espreso.rs/Oslobođenje)

Add Comment