PROŠLO JE MESEC DANA, A VODITELJKA I DALJE PATI: Nina Radulović skrhana zbog sina!

Nakon što smo preneli pre nekoliko dana saznanja izvora bliskog Nini Radulović da nije videla sina od početka marta, voditeljka je potvrdila celu priču.Podsetimo, Nina je boravila u Parizu kada je proglašena pandemija korona virusa, zbog čega je, po povratku u Beograd, morala da bude u kućnoj izolaciji četiri nedelje.

  • Teško mi pada odvojenost od porodice. Sin Lav je sa mojim roditeljima od početka marta. Nisam ga videla mesec i po. Svakodnevno se čujemo preko video-poziva. Radim sa njim domaće zadatke, pričamo po nekoliko sati… Jedva čekam da se zagrlimo kad sve ovo prođe. Tada se neću odvajati od njega – ispričala je Radulovićeva.Po isteku četvoronedljne izolacije, voditeljka je odlučila da se vrati na posao, ali sina i dalje nije videla.
  • Ne želim da roditelje dovodim u opasnost. Non-stop radim i u kontaktu sam sa mnogo ljudi. Zato mislim da je bolje da po Lava odem tek kada epidemija virusa prođe. Niko nije siguran, pa je važno da poštujemo sve mere kako bismo se zaštitili – zaključila je Nina.

(Espreso.rs/Informer)

Add Comment