EVU RAS ZAUSTAVILI POLICAJCI NA ULICI, NJENA PRIČA ĆE VAS RASPLAKATI! Poklonili su joj celu kutiju i otišli!

S obzirom na to da spada u grupu građana koji su stariji od 65 godina, Evi Ras je limitirano kretanje tokom trajanja vanrednog stanja ustanovljenog zbog pandemije korona virusa. Tokom poslednje šetnje vikendom kada penzioneri mogu da odu do prodavnice, glumicu je zaustavila policija.

  • To je moja prilika da izađem i ostanem lojalna građanka koja pod nogama može da oseti trotoare voljenog Beograda. Nisam ni spavala, gaće su mi se tresle od straha, ali sam tačno u četiri izašla iz stana posrćući, jer sam već izgubila kondiciju, sišla stepenicama i izašla kroz kapiju. Bilo je to prvog dana proleća. Na Bulevaru kralja Aleksandra srela sam šestoricu u beskućnika i petoricu , oni su se sami predstavili tražeći mi da im udelim neku kintu – počela je izlaganje Eva za “Gloriju”.
  • Red pred radnjom se razvlačio do u nedogled zbog poštovanja socijalne distance, i nisam ni stigla da uđem. Ali bila sam tri sata slobodna, bila sam na ulici, hvala vođama za “night shopping” od četiri do sedam časova, hvala nebesima i kosmičkoj prašini koja je padala po mojoj sedoj glavi. Drugi put sam prolazila pored zatarabljene Kalenićeve pijace, a u Nevesinjskoj ulici sam srela čopor od nekoliko crnih mačaka, tužnih, ni one nisu imale kome da preseku put svih ovih dana dok traje pandemija – nastavila je priču Rasova.

Moj kancer, sa kojim živim već 18 godina, bunio se, kako zbog njega nikadanisam bila lišena slobode kretanja, kako može ovaj kovid-19 da bude opakiji od njega koji se odavno nameračio da me ubije. Sve vreme sam se uvijala u šalove, nisam nigde mogla da kupim maske, a tokom “Trećeg bala vampira” zaustavio se i policijski džip kraj mene u Molerovoj ulici i oslovio me je divni, dragi policajac koji voli moje uloge.

Odrastao je na serijama Siniše Pavića, pas Sima i gospođa Smiljka su njegovi omiljeni likovi. Dobila sam od njega na poklon ceo paket maski i smesta sam okačila prvu i napunila je dahom i suzama – zaključila je priču glumica.

(Espreso.rs/Gloria)

Add Comment