PITALI SU KRISTIJANA GOLUBOVIĆA DA LI POZNAJE KOSMAJCA: Za njega je upotrebio reči koje NE SMEMO DA NAPIŠEMO

O Kosmajcu javnost nije mnogo znala, a za njega se pročulo tek 2014, godine, iako je još pre dve decenije njegovo ime bilo poznato nadležnim organima.U jednom intervjuu 2014. godine o Kosmajcu je pitan i Kristijan Golubović, s obzirom da pre svega potiču i istog kraja, a on je tada izjavio da zna da je on bio drug njegovih roditelja, ali da ga nikada u životu nije video.

  • Mene su i ranije pitali za Kosmajca preko telefona. Rekao sam da je bio prijatelj mog oca i majke kada su bili mladi, deca kad su bili. Zato što je on živeo nekih 500 metara od naše kuće u mom kraju na Zvezdari. Tu su bili svi Zvezdarci čuveni, tu sam ja odrastao, tu su moji roditelji odrasli i tu je taj čovek odrastao. I kroz priču iz kraja, čaršijsku, te ovo je, te ono je. To je bila ta priča. Sada koliko je to tačno…
  • Nikad nisam ni video tog čoveka u životu. Sada kada bi prošao ovde ja ne bih znao kako on izgleda. Neko mi je rekao je l’ si video u novinama Kosmajca, oćelaveo je, buljav, zrikav. Ja mu kažem da ja ne znam kako on izgleda – ispričao je Kristijan Golubović 2014. godine u intervjuu za jednu televiziju.

(Espreso.rs)

Add Comment