Posle saznanja da mu sin ima koronu, Vučić doneo odluku

Nakon što je juče predsednik Aleksandar Vučić saznao da njegov sin Danilo Vučić ima koronavirus, osetio je potrebu da obavesti građane Srbije o teškoj situaciji u kojoj se zatekao.

On se emotivnom porukom obratio naciji rekavši: Kada je sve počelo, moj Danilo mi je rekao da predaja nije opcija. Moj prvenac zaražen je koronavirusom, a klinička slika mu je takva da je primljen u Infektivnu kliniku.Sine, pobedićeš ti to.

Njegov sin Danilo je smešten na Infektivnu kliniku, a predsednika Vučića ni to nije sprečilo da i dalje pomaže građanima Srbije i da se i dalje svim silama bori za zdravlje našeg naroda. On sutra prema najavi koja je stigla iz Predsedništva ide u posetu Nišu:

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić sastaće se sutra u 10 časova u Nišu sa predstavnicima lokalne samouprave, Kliničkog centra Niš i drugih zdravstvenih institucija. Vučić će uručiti veliki broj maski, invazivnih i neinvazivnih respiratora i druge medicinske opreme, saopštila je Služba za saradnju sa medijima predsednika Republike.Nakon sastanka, predsednik Vučić obratiće se u 11 časova građanima Niša i juga Srbije putem medija.

Alo.rs

Add Comment